Opleidingen NAILS

GELLAK   |  3 lessen

Op zoek naar een bijverdienste of naar een volledig nieuwe uitdaging? Droom je ervan een functie te vervullen in de Beauty- en Wellnessbranche?  “Look no further”! De Gellak Training is een initiatie en oriënterende opleiding die geen (of weinig) voorkennis vereist. De uitgelezen kans als je wil proeven van wat deze schitterende sector jou te bieden heeft. Gellak is dé voortdurende trend in de nagelindustrie. In 3 lessen leer je alle basistechnieken om een volwaardige Gellak Manicure-behandeling uit te voeren en succesvol een zaak op te starten of verder uit te bouwen. Deze opleiding kan als opleiding op zich gevolgd worden of in combinatie met de opleiding Gel Artist of  Acryl Artist.

Wat mag je tijdens deze 3 lessen in verwachten?

LES 1: Basis theorie en Manicure Omdat wij het erg belangrijk vinden dat je start met een goede algemene basiskennis en omdat we het belangrijk vinden dat je weet waar je mee bezig bent, doorlopen we tijdens les 1A een stukje theorie: Anatomie van de natuurlijke nagel, de nagelziektes & hygiëne in het salon. Aan het einde van deze les zal je ook een Manicure leren uitvoeren wat de basis is voor elk soort behandeling. We starten ook al met de techniek van het aanbrengen van gellak.

LES 2: Full Color na les 1A volgt het echte werk en ga je meteen aan de slag met Gellak Soak Off Gel Polish. Dé hype en trend in de nagelwereld. Deze afweekbare gel wordt aangebracht als nagellak, maar is zo duurzaam als een gel. Tijdens deze les werk je op een model en  zal je zelf de Soak Off Gel Polish zal aanbrengen in 1 kleur (full color).

LES 3: Verwijderen en bijwerken van een soak off Gellak en French Manicure. Na de vorige les en wat oefenen zal je waarschijnlijk enkele vraagjes voor ons hebben… Deze zullen we aan het begin van deze les beantwoorden. We starten de les met aan te leren hoe je Gelish op een juiste manier afweekt en vervolgens wordt er van start gegaan met het aanleren van een Gelish French Manicure (witte topjes).

Aan het einde van deze module ontvang je een certificaat van deelname.

Data: OP AANVRAAG – > stuur ons een mailtje en we leggen de data vast die voor jou kunnen ! Ilse@justcbeauty.be

Prijs: 3 lessen (3u/les) |    (= 249 euro)

MODEL NODIG

GEL  – 2 lessen

Wat mag je tijdens deze  lessen in verwachten?

Essentiële Theorie Ter aanvulling van wat je tijdens de Gelish Manicurist Training gezien hebt, gaan we tijdens deze les nog dieper in op de theorie. We leren je de verschillende soorten natuurlijke nagels herkennen, gevolgd door de uitleg van de verschillende soorten kunstnagels en hun toepassingen. We laten je kennis maken met het soort nagelverlengingen die er bestaan en zorgen ervoor dat je goed weet bij welk soort nagel, welke behandeling past. Welke vijlen gebruiken we, bij welke toepassingen en waarom? Wat is C-curve en bolling? Zijn dikke nagels steviger dan dunne nagels? Wat te doen met een schimmelnagel? Belangrijke kennis die we met jullie delen om rotsvast en zelfzeker te zijn in de behandeling die je in een later stadion zal uitvoeren.

Tips Let’s get started… Tijdens deze les leren we je tips uithollen, kleven en wegblenden op een oefenhand (nail Trainer). We leren je logisch en tijdbesparend werken en zorgen ervoor dat je timing goed zit.

Nieuwe Set Gelnagels met tips. In les 1 leerden we je de essentiële basis om tijdens deze les onmiddellijk van start te kunnen gaan met het plaatsen van een nieuwe set gelnagels met tips. Volgende leerstof wordt aangeleerd: manicure uitvoeren, tips plaatsen en wegblenden en een naturelle look met gel creëren.  De focus tijdens deze les ligt op het leren opbouwen (bolling, stresspunt…) en het hanteren van een juiste vijltechniek.

Bijwerken van naturelle Gel Set. Een bijwerking of rebalancing van de gelnagel is één van de meest uitgevoerde behandelingen in een nagelstudio.  We leren je tijdens deze les om op de juiste manier oud product weg te vijlen, de bolling van de nagel te herbalanceren en af te werken met een full color gellak.

Aan het einde van deze module ontvang je een certificaat van deelname.

Data: OP AANVRAAG – > stuur ons een mailtje en we leggen de data vast die voor jou kunnen ! Ilse@justcbeauty.be

Prijs: 2 lessen (5u/les) |    (= 249 euro)

MODEL NODIG

COMBINATIE GELLAK + GEL CURSUS  = 10% KORTING

 ACRYL – 2 lessen

Essentiële Theorie Ter aanvulling van wat je tijdens de Gelish Manicurist Training gezien hebt, gaan we tijdens deze les nog dieper in op de theorie. We leren je de verschillende soorten natuurlijke nagels herkennen, gevolgd door de uitleg van de verschillende soorten kunstnagels en hun toepassingen. We laten je kennis maken met het soort nagelverlengingen die er bestaan en zorgen ervoor dat je goed weet bij welk soort nagel, welke behandeling past. Welke vijlen gebruiken we, bij welke toepassingen en waarom? Wat is C-curve en bolling? Zijn dikke nagels steviger dan dunne nagels? Wat te doen met een schimmelnagel? Belangrijke kennis die we met jullie delen om rotsvast en zelfzeker te zijn in de behandeling die je in een later stadion zal uitvoeren.

Tips Let’s get started… Tijdens deze les leren we je tips uithollen, kleven en wegblenden op een oefenhand (nail Trainer). We leren je logisch en tijdbesparend werken en zorgen ervoor dat je timing goed zit.

In les 1 leerden we je de essentiële basis om tijdens deze les onmiddellijk te kunnen starten met het plaatsen van een nieuwe set Acrylnagels met tips.  Tijdens deze les zal je een manicure uitvoeren, tips plaatsen en wegblenden en een naturelle look creëren. De focus tijdens deze les ligt op het leren onder controle krijgen van het product, het opbouwen (bolling, stresspunt,…) en het hanteren van een juiste vijltechniek.

Bijwerken naturelle Look Acrylnagels naar acryl met color GELLAK. Een bijwerking of rebalancing van de acrylnagels is één van de meest uitgevoerde behandelingen in een nagelstudio.  We leren je tijdens deze les om op een juiste manier oud product weg te vijlen, de bolling van de nagel te herbalanceren, maar ook belangrijk, we leren je up-tempo werken af te werken met een color gellak.

Aan het einde van deze module ontvang je een certificaat van deelname.

Data: OP AANVRAAG – > stuur ons een mailtje en we leggen de data vast die voor jou kunnen ! Ilse@justcbeauty.be

Prijs: 2 lessen (5u/les) |    (= 249 euro)

MODEL NODIG

COMBINATIE GELLAK + ACRYL CURSUS  = 10% KORTING

COMBINATIE GELLAK + GELCURSUS + ACRYL CURSUS = 25% KORTING

Pedicure, Thé American way

Mooi verzorgde voeten en teentjes het hele jaar door. Tijdens de opleiding Gel(ish) Pedicure, Thé American way leer je alle do’s en don’t’s van het plaatsen van Gel(ish) op teentjes in combinatie met een cosmetische voetverzorging, Spa Pedicure. Verwen jouw klanten van kop tot teen! Een “doe-workshop” met héél véél leuke tips & tricks.

Aan het einde van deze opleiding ontvang je een certificaat van deelname.

Data: Zie opleidingskalender

Prijs: 1 les (3u) | € 99,-

MODEL NODIG