ACRYL – 2 lessen

Essentiële Theorie Ter aanvulling van wat je tijdens de Gellak Training gezien hebt, gaan we tijdens deze les nog dieper in op de theorie. We leren je de verschillende soorten natuurlijke nagels herkennen, gevolgd door de uitleg van de verschillende soorten kunstnagels en hun toepassingen. We laten je kennis maken met het soort nagelverlengingen die er bestaan en zorgen ervoor dat je goed weet bij welk soort nagel, welke behandeling past. Welke vijlen gebruiken we, bij welke toepassingen en waarom? Wat is C-curve en bolling? Zijn dikke nagels steviger dan dunne nagels? Wat te doen met een schimmelnagel? Belangrijke kennis die we met jullie delen om rotsvast en zelfzeker te zijn in de behandeling die je in een later stadion zal uitvoeren.

Tips Let’s get started… Tijdens deze les leren we je tips uithollen, kleven en wegblenden op een oefenhand (nail Trainer). We leren je logisch en tijdbesparend werken en zorgen ervoor dat je timing goed zit.

In les 1 leerden we je de essentiële basis om tijdens deze les onmiddellijk te kunnen starten met het plaatsen van een nieuwe set Acrylnagels met tips.  Tijdens deze les zal je een manicure uitvoeren, tips plaatsen en wegblenden en een naturelle look creëren. De focus tijdens deze les ligt op het leren onder controle krijgen van het product, het opbouwen (bolling, stresspunt,…) en het hanteren van een juiste vijltechniek.

Bijwerken naturelle Look Acrylnagels naar acryl met color gellak. Een bijwerking of rebalancing van de acrylnagels is één van de meest uitgevoerde behandelingen in een nagelstudio.  We leren je tijdens deze les om op een juiste manier oud product weg te vijlen, de bolling van de nagel te herbalanceren, maar ook belangrijk, we leren je up-tempo werken af te werken met een color gellak.

Aan het einde van deze module ontvang je een certificaat van deelname.

Data:  OP AANVRAAG – > stuur ons een mailtje en we leggen de data vast die voor jou kunnen ! Ilse@justcbeauty.be

Prijs: 2 lessen (5u:les) |   249 euro

COMBINATIE GELLAK + ACRYL CURSUS   – > 10% korting 

COMBINATIE GELLAK + GELCURSUS + ACRYL CURSUS- > 25% korting

Starterspakketten kunnen aan een voordelige prijs worden aangekocht tijdens de cursus indien je dit wenst.

Mee te brengen elke les:

  • Een model om te oefenen -> de eerste les zeker iemand ZONDER gel/Acryl/Gellak op de nageltjes
  • Handdoek
  • pen & papier