GEL – 2 lessen

Wat mag je tijdens deze lessen in verwachten?

Essentiële Theorie ter aanvulling van wat je tijdens de Gellak Training gezien hebt, gaan we tijdens deze les nog dieper in op de theorie. We leren je de verschillende soorten natuurlijke nagels herkennen, gevolgd door de uitleg van de verschillende soorten kunstnagels en hun toepassingen. We laten je kennis maken met het soort nagelverlengingen die er bestaan en zorgen ervoor dat je goed weet bij welk soort nagel, welke behandeling past. Welke vijlen gebruiken we, bij welke toepassingen en waarom? Wat is C-curve en bolling? Zijn dikke nagels steviger dan dunne nagels? Wat te doen met een schimmelnagel? Belangrijke kennis die we met jullie delen om rotsvast en zelfzeker te zijn in de behandeling die je in een later stadion zal uitvoeren.

Tips Let’s get started… Tijdens deze les leren we je tips uithollen, kleven en wegblenden op een oefenhand (nail Trainer). We leren je logisch en tijdbesparend werken en zorgen ervoor dat je timing goed zit.

Nieuwe Set Gelnagels met tips. In les 1 leerden we je de essentiële basis om tijdens deze les onmiddellijk van start te kunnen gaan met het plaatsen van een nieuwe set gelnagels met tips. Volgende leerstof wordt aangeleerd: manicure uitvoeren, tips plaatsen en wegblenden en een naturelle look met gel creëren.  De focus tijdens deze les ligt op het leren opbouwen (bolling, stresspunt…) en het hanteren van een juiste vijltechniek.

Bijwerken van naturelle Gel Set. Een bijwerking of rebalancing van de gelnagel is één van de meest uitgevoerde behandelingen in een nagelstudio.  We leren je tijdens deze les om op de juiste manier oud product weg te vijlen, de bolling van de nagel te herbalanceren en af te werken met een full color gellak.

Aan het einde van deze module ontvang je een certificaat van deelname.

Data:  OP AANVRAAG – > stuur ons een mailtje en we leggen de data vast die voor jou kunnen ! Ilse@justcbeauty.be

Prijs: 2 lessen (5u:les) |   249 euro

COMBINATIE GELLAK + GEL CURSUS   – > 10% korting 

COMBINATIE GELLAK + GELCURSUS + ACRYL CURSUS- > 25% korting

Starterspakketten kunnen aan een voordelige prijs worden aangekocht tijdens de cursus indien je dit wenst.

Mee te brengen elke les:

  • Een model om te oefenen -> de eerste les zeker iemand ZONDER gel/Acryl/Gellak op de nageltjes
  • Handdoek
  • pen & papier