Gellak – 3 lessen

De Gellak Training is een oriënterende opleiding die geen voorkennis vereist. De uitgelezen kans als je wil proeven van wat de nagelbranche jou te bieden heeft. Gellak is dé voortdurende trend in de nagelindustrie. In 3 lessen leer je alle basistechnieken om een volwaardige Gellak Manicure-behandeling uit te voeren en succesvol een zaak op te starten of verder uit te bouwen. Deze opleiding kan als opleiding op zich gevolgd worden of in combinatie met de opleiding Gel Artist of  Acryl Artist.

Wat mag je tijdens deze 3 lessen in verwachten?

LES 1: Basis theorie en Manicure Omdat wij het erg belangrijk vinden dat je start met een goede algemene basiskennis en omdat we het belangrijk vinden dat je weet waar je mee bezig bent, doorlopen we tijdens les 1A een stukje theorie: Anatomie van de natuurlijke nagel, de nagelziektes & hygiëne in het salon. Aan het einde van deze les zal je ook een Manicure leren uitvoeren wat de basis is voor elk soort behandeling. We starten ook al met de techniek van het aanbrengen van gellak.

LES 2: Full Color na les 1 volgt het echte werk en ga je meteen aan de slag met Gellak Soak Off Gel Polish. Dé hype en trend in de nagelwereld. Deze afweekbare gel wordt aangebracht als nagellak, maar is zo duurzaam als een gel. Tijdens deze les werk je op een model en  zal je zelf de Soak Off Gel Polish zal aanbrengen in 1 kleur (full color).

LES 3: Verwijderen en bijwerken van een Soak off Gellak en French Manicure.

Na de vorige les en wat oefenen zal je waarschijnlijk enkele vraagjes voor ons hebben… Deze zullen we aan het begin van deze les beantwoorden. We starten de les met aan te leren hoe je Gellak op een juiste manier afweekt en vervolgens wordt er van start gegaan met het aanleren van een Gellak French Manicure (witte topjes).

Aan het einde van deze module ontvang je een certificaat van deelname.

Data:  OP AANVRAAG – > stuur ons een mailtje en we leggen de data vast die voor jou kunnen ! Ilse@justcbeauty.be

Prijs:  3 lessen (3u/les) |   249 euro

COMBINATIE GELLAK + ACRYL CURSUS   – > 10% korting 

COMBINATIE GELLAK + GELCURSUS + ACRYL CURSUS- > 25% korting

Starterspakketten kunnen aan een voordelige prijs worden aangekocht tijdens de cursus indien je dit wenst.

Mee te brengen elke les:

  • Een model om te oefenen -> de eerste les zeker iemand ZONDER gel/Acryl/Gellak op de nageltjes
  • Handdoek
  • pen & papier