GRATIS AUDIOCOACHING

BEAUTY BUSINESS BOOST

Zie jij door het grote Beautybos ook soms de bomen niet meer?

 • Ilse, waarom lukt het maar niet in mijn salon?
  Die vraag stelde ik mezelf ook ooit en hoorde ik door de jaren heen van heel wat collega beauty-specialisten waar ik mee samenwerkte of een gesprek mee had.
  Wij beauty-ondernemers voelen vaak hetzelfde:
 • Je krijgt dat èchte succes als beauty specialist ook niet 100% helemaal vast, werkt vaak keihard en heel veel uren, maar je houdt op het einde van de maand weinig over.
 • Je vergelijkt jezelf vaak (en dan vooral op social media) met die andere beauty salons en dan zakt de moed vaak in je schoenen.
 • Het twijfelen staat jou soms nader dan het lachen, en dan komt die vraag: Is het dit nu?
 • Het voelt aan alsof je faalt en soms twijfel je meer dan ooit aan jezelf.

Het is begrijpelijk dat je als beauty-ondernemer momenten van twijfel en vergelijkingen met anderen ervaart. Het ondernemerschap kan uitdagend zijn, vooral in een branche waar succes niet altijd meetbaar is!

Maar vooral:

 • Vind jij die goeie flow, die work-life balance ook zo belangrijk?
 • Verlies je af en toe gewoon echt helemaal jezelf in de hele beautymolen die maar blijft draaien?

Ik BEGRIJP het…

En geloof me, mijn beauty business boost project klinkt niet alleen als een waardevol initiatief, dat is het ook! Want net dicht bij jezelf blijven, de juiste richting volgen, blijven geloven, maar ook de juiste tools grijpen en inzichten gebruiken om te groeien, zorgen ervoor dat je weer de goede richting uitgaat. Het geeft je weer een nieuwe FLOW, en net daarmee sta ik je graag met advies bij in onze GRATIS audio coaching, want je bent niet alleen, je staat er echt niet alleen voor, ik help je hier heel erg graag mee

Just C Beauty


Vertel, Ilse!

Wel, voor jou heb ik in petto: de GRATIS Beauty Business Boost Audiocoaching. 6 eerlijke audio’s via WhatsApp, die stapsgewijs de waarheid blootleggen, je inzichten geeft, en vooral heel veel inspiratie, een positieve mindset, en je de goesting geeft om er nu echt eens helemaal voor te gaan!

Want ja… #jestaaternooitalleenvoor, dat is de missie die ik steeds meer en meer voel. Niet enkel voor de happy few, maar voor al zij die in nood zijn. Dus grijp deze kans, want hè, wat heb je te verliezen, ze is er helemaal GRATIS voor jou en het zou wel eens een grote impact kunnen hebben in jouw business en persoonlijke groei!

Liefs, Ilse 

Schrijf je hier in voor onze Beauty Business Boost Audiocoaching

(6 bloedeerlijke audio’s op WhatsApp)

Wie ben ik?

Ik ben Ilse, 42 jaar, mama van 2 tienermeisjes, regente wiskunde-economie en biologie van opleiding, maar al 20 jaar een gepassioneerde beauty ondernemer en heb vooral heel veel energie en flow !
Dat zie je in mijn dagdagelijkse leven, en lees je verder op onze andere pagina’s, over mij of op onze TRAINING BBB pagina.
Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen, zoals deze ook is voor mij: jullie uitdagen, aanmoedigen, geheimen delen, en vooral supporteren, jullie enthousiast maken, nieuwe inzichten geven, doen groeien, een nieuwe flow laten ervaren, en zoveel meer…

En ondertussen… blijft mijn salon vlotjes verder lopen, en staan we daar ook nooit stil! Want zoals je weet, stilstaan is achteruitgaan! En ook als ik er niet ben, blijven wij superservice aanbieden, want dagdagelijks klanten mooi maken, ze een gevoel geven om te kunnen stralen, zowel vanbinnen als vanbuiten, is toch zo heerlijk! Want hé, dat is onze passie, toch?

k ben – de laatste jaren vooral als mentor – gebrand op een efficiënte, eerlijke aanpak, maar vooral eentje met heel veel originaliteit en goesting, ik wil een positieve en leuke flow creëren, waar je vooral van het proces mag geniet, met de GROTE G, en het is net dàt dat ik vind dat vaak ontbreek in het beauty-ondernemerslandschap.

Ik ben no nonsense, erg resultaatgericht, zelf-relativerend, ambitieus, hou van efficiëntie, ben super leergierig en ik heb een grote drive. Ik ben liefdevol maar altijd eerlijk. En ik werk liefst enkel met vrouwen. Want wij begrijpen elkaar het beste, toch?!

Het bestaat dus: een beauty-specialist, die heel graag haar collega’s uit de nood helpt, die graag ervaringen en valkuilen deelt, niet beschaamd is fouten bloot te leggen, om anderen dit te besparen. Ik ben echt écht, en iedereen die me kent weet dat ook. Ik krijg het er helmaal warm van als ik dit schrijf, die natuurlijke glow, die al onze klanten willen, tover ik zomaar tevoorschijn 😉 als ik denk aan onze clan, die wij gaan vormen.

Even serieus, ik ga jou helpen, met heel veel goesting, en dit heel snel!

Doe jij mee?

Maar, vooraleer je je inschrijft, wil ik je meegeven… neem mijn verhaal en inzichten mee op jouw reis, op de manier die voor jou goed voelt, en haal eruit wat je er kan uithalen. Je hebt niets te verliezen. Ga er dan zelf mee aan de slag, blijf ons volgen, of laat ons jou helpen tijdens de training. En stop er vooral jouw persoonlijkheid en passie in, want dat zijn één van de sleutels van succes, en de rest kom je allemaal in de audio’s te weten !!

Veel plezier!