Lashes by Just C Beauty

Wat zijn wimperextensions?​

Altijd al perfecte wimpers willen hebben? Dat kan voor iedereen!
Wij werken met verschillende technieken voor het plaatsen van wimpers.
Wil je een natuurlijke look met volle wimpers zonder mascara, dan zijn de One-By-One wimperextensions iets voor jou.
Ben je op zoek naar een vollere, tot zelf glamourlook, met meer volume? Kies dan voor de Volume wimperextensions. Zoals jullie van ons gewoon zijn, is kwaliteit altijd prioriteit. Het is erg belangrijk dat je een goede salon uitzoekt die gespecialiseerd is in het plaatsen van wimperextensions. Door mijn 12 jaar ervaring als wimperspecialist, zorg ik dan ook echt voor de juiste, vakkundige plaatsing van je Lashes. Heel belangrijk om je wimpers op deze manier gezond en stevig te houden? Zeker omdat natuurlijke wimpers een belangrijke functie hebben, en deze dus niet beschadigd mogen worden. Wij werken enkel met wimpers van hoogwaardige kwaliteit.

Mooie volle en lange wimpers

Prijzen

One by one wimperverlening NIEUWE SET €80

Volume NATURAL NIEUWE SET €95 – €115

Volume MEGA NIEUWE SET €135 – €155

Wimperlifting incl. kleuring €69,00

Meest gestelde vragen

De wimperextensions worden met de one by one op uw natuurlijke wimpers aangebracht. Dat wil zeggen dat alle wimpers een aparte wimperextension krijgen. Deze worden met een speciale lijm bevestigd aan uw eigen wimper. Dit kan zowel met een enkele wimpers, om lengte en dikte aan te passen, alsook met Volume lashes, waarbij we een volume van 2D t.e.m. 8 D kunnen gaan. Dit maakt een enorm volume verschil.

Dankzij mijn jarenlange ervaring voor het plaatsen van wimpers duurt het aanbrengen van een nieuwe set wimpers, afhankelijk van het gekozen effect, van 45 min. Tot 1.5 u voor een nieuwe set. Bijwerking tussen 45 min. en 1.5 uur.

Ongeveer 2-4 weken als je ze met zorg en respect behandelt. Vergeet niet dat dit een semi-permanente behandeling is. De groeicyclus van een echte wimper is ongeveer 3 à 4 weken. Wimperextensions zullen geen drie maanden blijven, dit is valse reclame door salons. Belangrijk is om je wimpers goed te verzorgen, en dit kan met de juiste verzorgingsproducten, die je zeker in ons salon of online kan kopen.

Dit heeft te maken met de natuurlijke groeicyclus van je wimpers: als je natuurlijke wimpers uitvallen, vallen de extension uiteraard ook mee uit. Om een volle rij wimpers te behouden, laat je het best om de 3 à 4 weken bijvullen.

De wimperlijm is met zorg uitgekozen. Ook al heeft u gevoelige ogen zijn wimperextensions zeker een optie.

Mascara is niet nodig, omdat de lashes al een volle look zullen geven. Gebruiken van mascara is mogelijk, maar gebruik wel alleen mascara en/of eyeliner op waterbasis. (Die zijn gemakkelijker te verwijderen dan de waterproef mascara's of eyeliners) Breng de mascara alleen aan op de uiteinden van uw wimpers, dus niet bij de wimper aanzet. Hierdoor kan je klonters krijgen.

Helaas worden wimperextentions nog vaak aangebracht door mensen die hiervoor geen opleiding hebben gevolgd of weinig ervaring hebben? Uw extensions kunnen altijd met een speciale oplossing verwijderd worden, en er kunnen weer nieuwe geplaats worden.

Gelieve op de afspraak te komen zonder mascara, make-up of dagcrème rond de ogen.

De lengte moet aangepast te worden aan de lengte van de natuurlijke wimper. Voor de houdbaarheid van de extension is het belangrijk om deze max. met 1/3 te verlengen t.o.v. de natuurlijke wimper.

Wimperextensions voor de bovenste wimpers zijn er vanaf 0,15 tot 0,25mm. Naargelang de dikte van de natuurlijke wimpers kan er een dikte gekozen worden. De dikte van uw natuurlijke wimper is van belang om de draagkracht ervan te kunnen inschatten. Hele fijne wimpertjes zijn minder sterk en hebben dus minder draagkracht, ze kunnen dus ook geen al te dikke extension dragen.

Meer weten over wimperextensions?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top