Een stralende glimlach voor iedereen

Een stralende glimlach is je mooiste accessoire, toch?

Magic White tandenbleaching is erop gericht om vanuit esthetisch oogpunt de tanden weer hun witte stalende glans te geven. Witte tanden zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met een mooie glimlach.

Prijzen:

Het bleachen van de tanden gebeurt door de combinatie van Magic White gel en het contact met LED licht, rechtstreeks op het tandoppervlak. De tandblekende componenten reinigen grondig het tandoppervlak en de aangetaste delen van de tand, zonder het tandoppervlak te beschadigen. De componenten in Magic White werken veel efficiënter dan deze die u over het algemeen in de handel vindt.

De producten waarmee gewerkt worden voldoen aan de CE normen en zijn 100% cosmetisch. De behandeling tast het tandglazuur absoluut niet aan en bevat geen peroxide. Bovendien is de behandeling geheel pijnloos.

  • Ouderdom
  • Voeding: rode wijn, soda, koffie, chocolade, thee
  • Tabak

Over het algemeen is slechts één bezoek nodig om de tanden effectief te bleachen. De resultaten zijn dus direct waarneembaar. De tanden zijn dan 2 tot 9 tinten witter in slechts 21 minuten.

Let op! Grijs of zwart verkleurde tanden zijn moeilijker te bleachen dan gele tanden.

 

Gemiddeld blijven de tanden na de behandeling 6 maanden wit. Afhankelijk van de leefwijze van de klant zullen de tanden langer wit blijven, bijvoorbeeld als men geen thee, koffie, rode wijn drinkt en niet rookt.

Als u witte tanden wilt blijven houden is het aangewezen om de behandeling 1 à 2 keer per jaar te herhalen.

Het wordt afgeraden om de tanden te bleachen op uitneembare kunstgebitten, alsook op recent geplaatste kronen. Bleaching wordt ook afgeraden bij zwangere vrouwen.

De meeste tandblekende tandpasta’s uit de supermarkt stellen je in staat het tandglazuur te reinigen, maar ze kunnen niet hetzelfde resultaat opleveren als een diepgaande behandeling met de Magic White door een specialist.

Meer weten over bleaching?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top