RE-ENERGY challenge

Meer energie en minder kilo's in 3 dagen!

Ontdek hoe je in 3 dagen meer energie krijgt en sneller afvalt met onze eenvoudige, direct toepasbare methoden. Schrijf je in voor deze challenge en zie binnen drie dagen resultaat!

Jouw snelle start met mijn unieke methode !

Je wil afslanken en met massa’s energie de dag starten zonder dipjes doorheen de dag?

Klinkt als een ideaal leven voor de meeste vrouwen maar voor de meesten blijft het een droom.

Ondank alle mislukte pogingen tot nu toe zoals populaire diëten, maaltijdvervangers, intensief sporten, of zelfhulpboeken en diëtisten, is er nog steeds niets blijvend veranderd.

Want hoeveel moeite je ook al deed, je staat weer bij af.

Er is maar 1 manier om hier verandering in te krijgen, en blijvend resultaat te behouden, en die ga ik je leren.

Ik leer je eenvoudige stappen om snel toe te passen met onmiddlelijk resultaat, ondanks dat je het druk hebt, weinig tijd, steeds sociale verplichtingen en eigenlijk gewoon graag geniet van eten en drinken. Want ik doe dat ook en het kan echt zo eenvoudig.

Wat kun je verwachten?

3 dagen mij aan je zijde, on speed dial.

Dag 1: dé manier om ’s morgens vol energie wakker te worden alsof je 10 u sliep

Dag 2: dé manier om snel, makkelijk én gezond kilo’s te verliezen

Dag 3: dé enige methode om van deze veranderingen blijvende gewoonten te maken

Jouw voordeel

Waarom deze challenge?

Ga de challenge nu aan!

Doe mee en verander je leven in slechts 3 dagen!

Schrijf je nu in voor de Gratis 3-daagse Videochallenge en ontdek hoe je meer energie kunt krijgen en gewicht kunt verliezen!

 

Enkele getuigenissen van

onze klanten over RE-ENERGY

Ik heb ook jarenlang een strijd met mijn gewicht gehad, en daarom weet ik hoe jij je voelt.

Zelf had ik ooit ook 15 kilo overgewicht, alle diëten gevolgd, veel frustratie en weinig zelfvertrouwen. En vooral: ik was altijd moe.

Ik ben Ilse, voormalig lerares en ervaren afslankcoach. Na mijn eigen transformatie en jarenlange ervaring in het helpen van honderden vrouwen, ben ik gepassioneerd om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Mijn missie is om vrouwen te inspireren en motiveren om hun beste zelf te worden.

Nu heb ik al jaren dé juiste manier gevonden om stralend, vol energie en happy mijn leven te leiden en mijn gewicht voor altijd te behouden. Ik voel de energie letterlijk door mijn lijf gaan, ben een blije en actieve mama, voel me nu echt een sexy vrouw, en sta zo positief in het leven! En ik wil jou je ook zo laten voelen, en je hiermee helpen, zoals ik al honderden vrouwen heb geholpen in de voorbije 1O jaar. Het is mijn missie jou dit fantastisch gevoel te laten ervaren. 

Levensvreugde, ik gun het je zo! Je zal er verslaafd aan geraken 😉

Daarom gaan we hier samen een makkelijke en snelle kickstart van maken.

 
 
Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Angelique

“Het LIVLIV Detox traject gaf mij niet alleen m’n energie terug!

Het LIVLIV Detox traject gaf mij niet alleen m’n energie terug, ook mijn motivatie en levensvreugde kreeg een boost. Waar ik eerst de zaken wat op z’n beloop liet, neem ik nu direct actie. Ik krijg simpelweg meer dingen gedaan en haal daar terug voldoening en vreugde uit. Een aanrader voor iedereen met een mentaal of lichamelijk dipje, een echte energy detox!” (gewicht -1,8 kg, startcijfer 5 – eindcijfer 8)

Veelgestelde vragen over het RE-ENERGY traject

Heb je vragen over de RE-ENERGY? Je bent niet alleen! Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen die we ontvangen. 

Ja, de 3-daagse videochallenge is volledig gratis zonder verborgen kosten.

Je hebt alleen een internetverbinding nodig om de video’s te bekijken en toegang te hebben tot de materialen.

Absoluut! De video’s en oefeningen zijn ontworpen om kort en krachtig te zijn, zodat je ze gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt integreren.

Mis deze kans niet!

Meld je vandaag nog aan en begin aan jouw transformatie naar een energieker en slanker leven.