STRALEND DOOR HET LEVEN

Mijn naam is Ilse.
Inmiddels ben ik net geen 40 jaar en ik vind dat ik momenteel in de beste periode van mijn leven sta. Veel vrouwen krijgen het moeilijk met die leeftijd, maar je bent maar zo oud als je je voelt. En ik voel me beter dan ooit op deze leeftijd. Nooit eerder heb ik zo gestraald en gelukkig door het leven gewandeld. Maar daar is een hele weg aan vooraf gegaan. Ik heb in mijn leven, zoals wij allemaal denk ik wel, al heel wat hoogtes maar ook diepe dalen gekend. Maar, zowel vanbinnen als vanbuiten je energiek en mooi voelen, dagdagelijks bezig zijn met je passie,en leven vanuit je hart en ziel vind ik heel belangrijk. Ook nog eens dankbaar zijn en kunnen genieten van de mooie vrije momenten geeft zo’n positieve mindset. En daarmee kan je echt volop van het leven genieten.
In een vorig leven was ik lerares wiskunde en biologie. Maar na enkele jaren besliste ik mijn grote droom na te jagen. Lesgeven was leuk, maar het maakte me niet echt gelukkig. Het koste me vooral veel energie. Ik ben altijd gepassioneerd geweest door schoonheid, gezondheid, afslanking en alles wat met mode en lifestyle te maken heeft. Zo ontstond in 2006 mijn zaak en die run ik nu, na 14 jaar, nog altijd met dezelfde passie als toen.

"A BEAUTIFUL DAY BEGINS WITH A BEAUTIFUL MINDSET"

Health & Slimming

Ik ben echt een vroege vogel geworden. Vroeger sliep ik graag uit en duurde het even voor ik op gang kwam ’s morgens. Nu dus niet meer. Ik ben alle dagen vroeg uit de veren en neem graag de tijd om even tot rust te komen of even te mediteren, een kopje koffie te drinken, en de dag met een positieve mindset te starten. Dat komt door mijn huidige levensstijl. Eet je gezond, dan voel je je goed, slaap je beter en ben je gewoon energiek als de dag begint. Mijn matcha en thee versterken dit alleen maar. Dat gevoel wil ik echt nooit meer kwijt en daarom is het ook zo makkelijk om die levensstijl aan te houden. Ik ben dan ook heel trots op onze nieuwe huismerken Just Tea en Just Matcha. Die moet je zeker eens in huis halen.

Beauty

Ik heb altijd een passie voor schoonheid gehad. Ik zie gewoon graag mooie mensen en mooie dingen. Samen met mijn streven naar kwaliteit en mijn passie, maakt het dat ik echt 100% sta achter elke behandeling die we in het salon uitvoeren, achter elke coaching die ik doe en achter elk product dat ik verkoop. Ik heb ondertussen 14 jaar ervaring in mijn vak, en dat zie en voel je. Dat vind ik heel belangrijk.
Wisten jullie trouwens dat ik echt als de beste van het land kunstnagels kan plaatsen? Je mag het echt aan elke klant vragen die bij mij van de nageltafel stapt. Ze zullen het alleen maar kunnen beamen.
En daar ben ik trots op!

Iedere vrouw verdient het om zich mooi, energiek en lekker in haar vel te voelen, te stralen en volop te genieten van het leven. En daar wil ik heel graag mee aan de slag gaan, samen met jou! Maar eerst even dit: wat is mijn why? Wie ben ik echt? Wat maakt me zo gelukkig? En hoe heb ik deze balans in mijn leven gevonden?

Wil je meer weten over Ilse?

Winkelwagen
Scroll naar boven