VIP Health & Luxury day

Sta je al een tijdje op een keerpunt in je levensstijl, maar mis je dat laatste duwtje om écht verandering te maken? Heb je al zoveel geprobeerd, maar blijven blijvende resultaten uit? Of het nu gaat om afvallen, meer energie, of eindelijk balans vinden in je drukke leven? Ik weet precies hoe je je voelt. Ik heb zelf deze weg bewandeld en ben er om je te helpen. En wat als ik je vertel dat je dit kunt doen in 1 dag en in de meest luxueuze, ontspannen setting?

Wat Houdt de VIP Health & Luxury Day In?

Deze exclusieve VIP-dag is ontworpen om jou volledig in de watten te leggen én je te voorzien van alle tools die je nodig hebt voor een succesvolle transformatie. In een intieme groep werken we samen aan jouw doelen en stellen we voor 6 weken een kant en klaar plan op terwijl je geniet van pure verwennerij en persoonlijke aandacht.

Programma van de dag:

WELKOM/START: 9u

Miracle Morning Reset: We beginnen de dag met mijn beproefde Miracle Morning Routine, zodat je je dag vol energie start.

Reset Ontbijt: Ik deel mijn persoonlijke topontbijtjes met je, gezond en lekker, zodat je direct voelt wat voeding voor je lichaam kan doen.

Voormiddag: Voeding & Mindset: In de ochtend duiken we dieper in op alles wat je moet weten over gezonde voeding & mindset. Ik geef je concrete tips die je direct kunt toepassen.

1:1 Deep Dive Sessie: Dit is waar de echte transformatie begint. Tijdens een persoonlijke sessie kijken we naar jouw leven, jouw noden en jouw doelen. Samen maken we een plan voor 6 weken dat écht werkt voor jou.

Inkijk in Mijn Favoriete Kookboeken: Krijg exclusieve toegang tot mijn favoriete kookboeken en leer welke recepten jou helpen om gezond te blijven eten zonder stress.

Wellness & Massage: Terwijl je werkt aan je innerlijke zelf, zorgen we ook voor je lichaam. Geniet van een ontspannende massage en laat alle stress van je afglijden.

MIDDAGPAUZE: 12u

Healthy Lunch: Een heerlijke, gezonde lunch die precies aansluit bij de principes die ik je heb geleerd.

Deep Dive: Intermittent Fasting, Miracle Mornings & Hormonen: In de namiddag geef ik je mijn beste tips en inzichten over intermittent fasting, het belang van een Miracle Morning routine, over hormonen en hoe een detox je leven kan veranderen.

Einde: Vanaf 17 u

Afsluiting: We ronden de dag af met een bijzonder, persoonlijk cadeau dat je herinnert aan deze luxe ervaring en je motiveert om door te gaan met jouw transformatie.

WELKE RESULTATEN KAN JE VERWACHTEN NA DEZE DAG?

Jouw voordeel

Waarom deze Health & Luxury VIP dag een absolute must is voor jou?

Are you ready? Join us!

Schrijf je nu in voor deze VIP dag en ontdek hoe ik je op 1 dag al kan helpen om  meer energie te krijgen en gewicht kunt verliezen!

Wanneer? Donderdag 7/11 van 9.00 tot 17.00

Doe mee met deze unieke dag.

Enkele getuigenissen van

onze klanten over RE-ENERGY

Ik heb ook jarenlang een strijd met mijn gewicht gehad, en daarom weet ik hoe jij je voelt.

Zelf had ik ooit ook 15 kilo overgewicht, alle diëten gevolgd, veel frustratie en weinig zelfvertrouwen. En vooral: ik was altijd moe.

Ik ben Ilse, voormalig lerares en ervaren afslankcoach. Na mijn eigen transformatie en jarenlange ervaring in het helpen van honderden vrouwen, ben ik gepassioneerd om jou te helpen jouw doelen te bereiken. Mijn missie is om vrouwen te inspireren en motiveren om hun beste zelf te worden.

Nu heb ik al jaren dé juiste manier gevonden om stralend, vol energie en happy mijn leven te leiden en mijn gewicht voor altijd te behouden. Ik voel de energie letterlijk door mijn lijf gaan, ben een blije en actieve mama, voel me nu echt een sexy vrouw, en sta zo positief in het leven! En ik wil jou je ook zo laten voelen, en je hiermee helpen, zoals ik al honderden vrouwen heb geholpen in de voorbije 10 jaar. Het is mijn missie jou dit fantastisch gevoel te laten ervaren. 

Levensvreugde, ik gun het je zo! Je zal er verslaafd aan geraken 😉

Daarom gaan we hier samen een makkelijke en snelle kickstart van maken.

Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Angelique

“Het LIVLIV Detox traject gaf mij niet alleen m’n energie terug!

Het LIVLIV Detox traject gaf mij niet alleen m’n energie terug, ook mijn motivatie en levensvreugde kreeg een boost. Waar ik eerst de zaken wat op z’n beloop liet, neem ik nu direct actie. Ik krijg simpelweg meer dingen gedaan en haal daar terug voldoening en vreugde uit. Een aanrader voor iedereen met een mentaal of lichamelijk dipje, een echte energy detox!” (gewicht -1,8 kg, startcijfer 5 – eindcijfer 8)

Veelgestelde vragen over de HEALTH & LUXURY DAY

Heb je vragen over de VIP DAG? Je bent niet alleen! Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen die we ontvangen. 

Ja zeker. Je gaat je onmiddellijk op je gemak voelen. Ik nodig je uit bij mij thuis, persoonlijk, en in een groep van gelijkgestemde vrouwen. Ik ben de bindende factor en zorg voor een perfecte sfeer.

Je hebt alleen een internetverbinding nodig, je PC of ipad om de video’s te bekijken en toegang te hebben tot de materialen.

Absoluut! De video’s en oefeningen zijn ontworpen om kort en krachtig te zijn, zodat je ze gemakkelijk in je dagelijkse routine kunt integreren.

Mis deze kans niet!

Meld je vandaag nog aan en begin aan jouw transformatie naar een energieker en slanker leven.