Verwen jezelf bij Just C Beauty

Toe aan een moment voor jezelf?

Bij Just C Beauty verwennen we je van top tot teen in een warme, huiselijke sfeer waar persoonlijke aandacht centraal staat. Ontdek onze met zorg geselecteerde, hoogwaardige beautyproducten en laat je behandelen door experts die weten wat écht belangrijk is. Of je nu online boekt of liever eerst persoonlijk contact hebt, wij staan voor je klaar.

Expertise en zorg bij Just C Beauty

Ontdek onze schoonheidsbehandelingen

Just C Beauty, ooit gestart als een schoonheidssalon, heeft zich ontwikkeld tot een uitgebreide bestemming voor beauty, gezondheid en stijl. Mijn levenslange passie voor schoonheid, gecombineerd met uitgebreide ervaring en lesgeven, staat garant voor kwaliteit bij elke behandeling. Jouw wensen en stijl staan voorop; we luisteren aandachtig voordat we aan de slag gaan.

Ontdek de schoonheid van I am Klean

Maak kennis met I am Klean, de make-uplijn die schoonheid en duurzaamheid samenbrengt op jouw huid. Perfect voor wie waarde hecht aan natuurlijke ingrediënten, kwaliteit en een stralende look. Laat je verleiden door ons uitgebreide assortiment en vind de perfecte match voor jouw unieke schoonheid. Ben je klaar om te stralen met I am Klean?

Enkele getuigenissen van

onze klanten

Lieve
"Een afspraak bij Just C Beauty is altijd iets om naar uit te kijken! Als geen ander en met een enorme snelheid zet Ilse perfecte nagels. Als er al eens een nagel beschadigd is, wordt er je altijd ergens tussendoor geholpen om de schade te herstellen, kosteloos! Ook als afslankcoach weet Ilse waarover ze spreekt. Twijfel je of je een bepaald product mag eten? Geen probleem, eventjes een SMS naar Ilse. Ze weet je altijd te motiveren en begrijpt als geen ander de struikelblokken waarmee we allemaal te kampen hebben bij het volgen van een dieet! Ik vind het ook altijd tof om eens te snuisteren in het kledingrek: het is betaalbare, modieuze kleding. Er is altijd wel iets waar mijn oog op valt en vooral van de aaibare lange vesten en de zachte sjaals ben ik absolute fan. Het is leuk om tot rust te komen in het mooie, stijlvolle schoonheidssalon, een babbeltje te slaan of net te zwijgen in een gemoedelijke stilte. In al die jaren dat ik klant ben bij Ilse heeft zij me nog nooit teleurgesteld." ​
Kizzy
"Wat ooit begon als een klantenbezoek, heeft zovele jaren later een oprechte vriendschap opgeleverd en alles wat ertussen zit. Jij combineerde je lesgeven toen nog met je salon en alle drukte van een gezin. Wat een bewondering had ik voor je, zeker omdat je ons telkens warm en met een grote glimlach ontving. Al snel werd je zaak een succesverhaal, waardoor ik de kans kreeg om voor jou te komen werken en de zaak te versterken. Een fantastisch team waren we, en dat straalden we ook uit. Klanten voelen zich bij Just C Beauty altijd welkom, kunnen even tot rust komen, er wordt geluisterd naar hen, maar ook veel gelachen. Je loyaliteit naar je klanten maakt dat er echt een vertrouwensband groeit en das zo’n mooie eigenschap van je! Werken was voor mij in de zaak altijd als “thuiskomen”, en in een sneltempo groeide de zaak uit tot een van de pioniers in de sector. Vandaag, zoveel jaren later en ontelbare kennis verder, ben je uitgegroeid tot één van de referenties van nails, beauty, slimming, and so many more! Mijn raad aan jou: doe zo verder, en dan is the sky the limit." ​
Ann
"Ik ben sinds lange tijd al klant hier en ik kan Just C Beauty dan ook op alle vlakken aanbevelen. Ilse is absoluut een topper in haar vak . Ik laat er mijn wimperextensions plaatsen en krijg van overal complimenten dat die zo mooi en toch natuurlijk zijn. Telkens opnieuw neemt ze de nodige tijd om tot een mooi resultaat te komen. Mijn nagels zijn ook elke keer opnieuw top ,en voetjes voelen zalig aan na een zalige pedicure behandeling . Als laatste wil ik hier nog aan toevoegen dat ik heel goede ervaringen heb gehad met het E-fit toestel. Voor we starten legt Ilse alles deskundig uit tot in detail. De resultaten zijn echt top, en zeker in combinatie met één van de voedingsadviezen."
Miet
"Al vanaf dag 1 voelde ik Ilse haar vakkennis. Wat ze doet, doet ze als de beste!! Als ze ergens voor gaat, gaat ze er voor 200 % voor. Ze is steeds up to date, en staat altijd open voor vernieuwing. Ze verwelkomt jou in een mooi, gezellig, huiselijk salon. Als persoon zou ik haar omschrijven als een ambitieuze, professionele en intelligente vrouw met de nodige portie enthousiasme en warmte. Het juiste adres om je eens in de watten te leggen. Just C Beauty dus!!"​
Leen
"Ik ben Leen, 39 jaar oud, trotse mama van het mooiste en liefste meisje Olivia, fiere meter van de knappe tiener Diewke en meer dan 20 jaar Ilse haar bestie. Al meer dan 15 jaar is Ilse mijn nagelstyliste, en alle nieuwe technieken van eender welke behandeling mocht ik ervaren😉 Ik kan je garanderen dat pas elke behandeling in het salon wordt uitgevoerd, na de juiste kennis en ervaring. Kwaliteit staat altijd voorop! Ook haar voedingsadvies en het E-fit apparaat gebruikte ik enkele jaren geleden. Mijn gewicht ging, na de geboorte van mijn dochter, tergend traag omlaag, tranen met tuiten heb ik gelaten in mijn dressing. Totdat Ilse mij onder handen heeft genomen, ook al kennen wij elkaar door en door toch moest ik een intake gesprek met haar doen. Na 15min wist zij al meer te vertellen over mij dan dat ik zelf wist, er werd een figuuranalyse gedaan waarbij mijn gewicht en vetpercentage genoteerd werd. 2 keer per week 20 min een Me-time momentje aan de E-fit en een aangepast voedingsschema (GEEN DIEET) met begeleiding van de meest overtuigende vrouw wat ik ken…Vanaf dat moment ging de weegschaal omlaag en werd mijn huid zichtbaar strakker. Na ongeveer 1 jaar had ik eindelijk mijn streefgewicht terug…vandaag onderhoud ik mijn lichaam door een wekelijkse sessie aan de E-fit en 1 keer per jaar een Restart kuurtje, uiteraard onder begeleiding van Ilse. Bijna 40 en heb me nog nooit zo goed in mijn vel gevoeld! Dank je wel Ilske"
Vorige slide
Volgende slide

Heb je nog vragen?

Voor al je vragen of meer informatie, aarzel niet en neem gerust contact op. Ilse staat klaar om je persoonlijk te helpen.