Brows

Perfecte wenkbrouwen, pure uitstraling

Ontdek onze wenkbrauwtransformaties: kleuring, henna, en powderbrows. Elke behandeling versterkt jouw look, afgestemd op jouw stijl.

Kleuring wenkbrauwen

Wenkbrauw shaping & kleuren

Prijs:

Henna brows

Wenkbrauw shaping & henna kleuring: De haartjes en huid worden met henna geverfd, wat leidt tot een prachtige wenkbrauw.


Henna Brows is anders dan gewoon verven omdat je niet alleen de haren maar ook de huid verft. Hierdoor lijken de wenkbrauwen voller en hoef je niet na een week weer zelf met een potlood of poeder aan de slag. De henna zorgt voor strakkere en vollere wenkbrauwen.

Prijs:

Powderbrows

Wenkbrauw shaping & semi-permanente kleuring. Elke dag de perfecte wenkbrauw, veel mooier en natuurlijker dan permanente make up. Kan jaarlijks naar wens worden aangepast.

Prijs:

Bijwerken powderbrows

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Meest gestelde vragen over powderbrows

Powderbrow is een techniek waarbij pigment onder de huid gezet wordt door een nano-naald. Bij deze techniek wordt de wenkbrauw volledig geschaduwd. Dit geeft een meer egaler effect dan de hairstrokes-techniek, die alleen maar plaatselijke haartjes geeft. Hierdoor heeft het een langere houdbaarheid en hoef je er ook geen make-up meer over te gebruiken.

Omdat dit zonder sneetjes gebeurt en er dus geen open wonden zijn, zal de huid sneller genezen en minder pigment verliezen. Het pigment zet zich ook niet uit en oogt dus natuurlijker. Dit techniek is geschikt voor alle huidtypes.

  • Ideaal voor mensen met een vette huid en/of grove poriën
  • Het lijkt alsof je de wenkbrauwen met poeder hebt aangezet
  • Is zeer geschikt voor de rijpere huid
  • Zorgt voor symmetrische wenkbrauwen

Vaak gebruikt bij vrouwen en/of mannen waarbij de wenkbrauwen dun en licht zijn geworden. Ook voor diegene die graag wat meer aanwezige wenkbrauwen wenst is deze techniek uiterst geschikt.

Afhankelijk van de huid 1,5 à 2 uur.

U kan zelf de kleur bepalen.

De wenkbrauwen zullen er eerst (zeer)donker uitzien. Nadat u zich gewassen heeft, begint het te vervellen waardoor er precies vlekken ontstaan, ongelijkheden en pigmentverlies. Dit is echter normaal en dus geen reden tot paniek of ongerustheid. Mooi resultaat is te verkrijgen na 1 à 2 weken.

De behandeling wordt beschouwd als niet pijnlijk door de meesten. Indien er een lage pijndrempel is, kan het als licht pijnlijk ervaren worden, maar toch goed verdragen.

Bij een vette tot normale huid: 8 tot 14 maanden
Bij een droge tot zeer droge huid: 15 tot 24 maanden

Heb je nog vragen?

Voor al je vragen of meer informatie, aarzel niet en neem gerust contact op. Ilse staat klaar om je persoonlijk te helpen.