Welkom op jouw pad naar vitaliteit!

Laat je inspireren naar een slanker en energieker leven.

Ontvang tips en recepten die je helpen bij het zetten van de eerste stappen. Ontdek hoe je met kleine veranderingen grote resultaten kunt bereiken in je welzijn en gezondheid.

Toen ik zwanger werd, dacht ik: en nu heb ik het verdiend om me eens goed te laten gaan. Ik voelde me voor een keertje niet schuldig als ik at waar ik zin in had (lees: vooral zoet, koolhydraten en vet eten). Resultaat: +25 kg op de weegschaal en een jaar na de bevalling woog ik nog altijd 12 kilo te veel. Toen ben ik dus niet alleen heel erg hard gaan diëten, maar heb ik me ook grondig verdiept in voeding, en wat die voeding met je lichaam doet. Ik volgde verschillende opleidingen tot voedingsconsulente, gaf voedingsadvies in mijn salon en ervaarde zelf ook wat er nu echt nodig is om van overtollige kilo’s af te geraken. Het was me gelukt! Ik hielp ook al snel heel wat klanten om af te slanken. En ook na mijn tweede zwangerschap ging het zo.

Na vele jaren voedingscoaching, na 15 jaar ervaring en experimenteren (want mijn dochter is ondertussen bijna 15 jaar), door zelfreflectie en ook vooral door het begeleiden van mensen, door echte verhalen, ben ik erachter gekomen hoe ik echt elke persoon kan helpen met afslanken, maar vooral: hoe ik je kan helpen je gewicht, je energieniveau, je mindset en dus ook de kilo’s op de weegschaal echt in balans te houden. Want dat is nog net iets anders! Kortom, hoe je in plaats van telkens te diëten, je gewoon een nieuwe levensstijl moet aanmeten, hoe je deze juist aanleert, en welke bij je past. En hoe makkelijk het gaat als je dit eenmaal doorhebt!

Weet je, ik ben gek op lekker eten en dagelijks bezig met een gezonde levensstijl om mijn lichaam en geest fit te houden, zodat ik met veel energie alles uit het leven kan halen!

En jij kan dat ook!

Vergeet niet

Always C your beauty

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl heel goed samengaat met genieten en bijdraagt aan een gelukkig, gezond en energiek leven! Mijn missie is dan ook om mensen te helpen een gezondere levensstijl en mindset te ontwikkelen, waarbij dat ideale gewicht vanzelf bereikt wordt.

Wist je bijvoorbeeld dat 95% van de mensen die een dieet volgen, na afloop weer aankomt of zelfs zwaarder wordt? Door te weinig te eten is een dieet moeilijk vol te houden. En omdat je niets aan je eetgedrag en levensstijl verandert, kom je daarna weer aan. Dat wil ik dus absoluut niet!


Ik ga voor afvallen met een blijvend resultaat, waarbij plezier en geluk altijd voorop staat! Gezond, maar toch ook lekker eten zonder jezelf van alles te ontzeggen, dat is de sleutel voor een blijvend resultaat.

Herken je dit?

Laat mij dan helpen.

Persoonlijke aanpak

Wil jij een persoonlijke aanpak? Een coaching, een traject, een programma of een product dat echt bij je past?
Bij elke behandeling of elk traject waarin je instapt, luister ik echt naar jouw persoonlijke verhaal en zorg ik dat jouw doel bereikt wordt. Ik beantwoord heel graag al jouw persoonlijke vragen.

Kwaliteit is prioriteit

Al onze coachings en producten zijn van hoge kwaliteit en met de grootste zorg uitgekozen. Ikzelf hou van eenvoud en perfectie. En dit, samen met mijn ervaring en kennis, zorgt ervoor dat enkel het beste goed genoeg is voor jou!

Online en Offline

Wil je graag op je eigen tempo en waar je ook bent een coaching volgen of een product aanschaffen? Dat kan via onze website of via ons online aanbod. In de 1 op 1 coachinggesprekken gaan we samen aan de slag met jouw uitdagingen! Ik geef je de tips & trics die jij nodig hebt om je doel te bereiken en te behouden. Ik ben er voor al je vragen. Kom je liever gezellig langs bij ons in de zaak, dan ontvangen we je heel graag ter plekke.

Afvallen door gezonde voeding

Ik werk enkel op basis van gezonde voeding. Geen vervangmaaltijden, geen shakes, maar puur natuur! Hierdoor eet je de juiste porties, voel je je verzadigd en heb je dus geen last van een hongergevoel.

Een persoonlijk plan

Een persoonlijk voedingsplan en variatielijsten.
Voedingsadvies op maat. Voorbeeldmenu’s, voedingslijsten en boodschappenlijstjes waarop je precies ziet welke voeding en hoeveelheden bij jou passen, maar waarbij je zelf kunt kiezen wat je eet.

Lekkere recepten

Heel wat lekkere recepten in een van onze receptenboeken die passen bij jouw plan. Lekker, eenvoudig en snel klaar te maken, ook voor de rest van je gezin. Zo kan je genieten van eten zonder je schuldig te voelen.

Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we ondertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoe ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Before After
Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we odnertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoer ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Before After

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik me beter en strakker voelde  en natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik veel slanker en strakker ben. Natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Ontdek Jouw Pad naar Welzijn en Schoonheid

Met een van onze trajecten

Elk van onze zorgvuldig samengestelde trajecten is ontworpen om jou te ondersteunen op je reis naar een gezonder, gelukkiger en mooier leven. Van een krachtige kickstart met ons BOOST traject tot doorlopende ondersteuning met RESTART en PLUS, vind het programma dat bij jou past en zet vandaag nog de eerste stap naar transformatie.

Samen werken we aan een 

Stralender & gezonder leven...

Schrijf je in en ontvang onze gratis tips & tricks voor een mooier en gezonder leven.

Heb je nog vragen?

Voor al je vragen of meer informatie, aarzel niet en neem gerust contact op. Ilse staat klaar om je persoonlijk te helpen.