Wat fijn dat ik jou mag inspireren !

Ontvang nu al enkele van mijn GRATIS tips en recepten en ontdek hoe jij nu al slanker en energieker kan leven!

GRATIS MASTERCLASS

Simpel energieker en slanker in 2021.

LET’S REBOOST & RESTART TOGETHER!

Donderdag 17 juni 

20.30u 

Jou helpen met het juiste voedingsadvies kan op 2 manieren:

Energieker, fitter en slanker

Nieuwe leefstijl met matcha en thee

RESTART

Afslanken met direct en blijvende  resultaten, zo veel meer dan een dieet

Even wil ik jullie vertellen: wat is mijn 'why'?
Waarom ik zo graag mensen inspireer, begeleid en coach naar een gezonder, fitter en slanker leven?

Daarvoor neem ik je mee terug in de tijd … Op jonge leeftijd was ik een echt sprinkhaantje. Maar doordat ik ziek werd en de medicatie werd ik doorheen de jaren een molliger tienertje.

Wist je dat ik op mijn 12e meer woog dan nu? Nu ben ik net geen 40 jaar. Als ik over voeding bezig ben, krijg ik al jarenlang te horen: “Jij hebt het toch makkelijk … Jij komt toch niets bij. Je bent zo slank! 😊 En ik vertel dan altijd met plezier mijn verhaal …

Als tiener was ik al heel vaak bezig met mijn gewicht. Ik ben nooit echt dik geweest, maar ik heb wel altijd een strijd gevoerd tegen de kilo’s. Ik at – en eet nu nog heel erg graag – en heb dan ook jarenlang bij elke hap die ik nam, moeten nadenken. Altijd bezig met het uitzoeken van een nieuw dieet of het starten van een nieuw dieet. Keer op keer op keer. Zonder blijvend resultaat. Het was niet leuk, maar ergens hoorde dat nu eenmaal bij mijn leven. Met dit jojo-effect gingen de jaren voorbij.

Just C Beauty

"Afslanken was en is eigenlijk niet zo moeilijk. Geloof me: iedereen kan het en ik kan ook echt ie-der-een helpen hiermee. Maar daarna je gewicht in balans houden, dat is wat anders."

Toen ik zwanger werd, dacht ik: en nu heb ik het verdiend om me eens goed te laten gaan. Ik voelde me voor een keertje niet schuldig als ik at waar ik zin in had (lees: vooral zoet, koolhydraten en vet eten). Resultaat: +25 kg op de weegschaal en een jaar na de bevalling woog ik nog altijd 12 kilo te veel. Toen ben ik dus niet alleen heel erg hard gaan diëten, maar heb ik me ook grondig verdiept in voeding, en wat die voeding met je lichaam doet. Ik volgde verschillende opleidingen tot voedingsconsulente, gaf voedingsadvies in mijn salon en ervaarde zelf ook wat er nu echt nodig is om van overtollige kilo’s af te geraken. Het was me gelukt! Ik hielp ook al snel heel wat klanten om af te slanken. En ook na mijn tweede zwangerschap ging het zo.

Na vele jaren voedingscoaching, na 12 jaar ervaring en experimenteren (want mijn dochter is ondertussen bijna 12 jaar), door zelfreflectie en ook vooral door het begeleiden van mensen, door echte verhalen, ben ik erachter gekomen hoe ik echt elke persoon kan helpen met afslanken, maar vooral: hoe ik je kan helpen je gewicht, je energieniveau, je mindset en dus ook de kilo’s op de weegschaal echt in balans te houden. Want dat is nog net iets anders! Kortom, hoe je in plaats van telkens te diëten, je gewoon een nieuwe levensstijl moet aanmeten, hoe je deze juist aanleert, en welke bij je past. En hoe makkelijk het gaat als je dit eenmaal doorhebt!
Weet je, ik ben gek op lekker eten en dagelijks bezig met een gezonde levensstijl om mijn lichaam en geest fit te houden, zodat ik met veel energie alles uit het leven kan halen!

En jij kan dat ook!

"Love yourself enough to live a healthy lifestyle"

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl heel goed samengaat met genieten en bijdraagt aan een gelukkig, gezond en energiek leven! Mijn missie is dan ook om mensen te helpen een gezondere levensstijl en mindset te ontwikkelen, waarbij dat ideale gewicht vanzelf bereikt wordt.

Wist je bijvoorbeeld dat 95% van de mensen die een dieet volgen, na afloop weer aankomt of zelfs zwaarder wordt? Door te weinig te eten is een dieet moeilijk vol te houden. En omdat je niets aan je eetgedrag en levensstijl verandert, kom je daarna weer aan. Dat wil ik dus absoluut niet!
Ik ga voor afvallen met een blijvend resultaat, waarbij plezier en geluk altijd voorop staat!
Gezond, maar toch ook lekker eten zonder jezelf van alles te ontzeggen, dat is de sleutel voor een blijvend resultaat.

HERKEN JIJ DIT?

Laat mij je dan helpen!

Hi,

Wil jij nu al meer te weten komen over hoe je energieker, fitter en slanker door het leven kan?
Wil jij op enkele dagen al resultaat zien en voelen?

Download dan nu mijn GRATIS E-book met 10 tips voor een slanker en energieker leven!

Volledig gratis

Vandaag in je mailbox

Persoonlijke aanpak

Wil jij een persoonlijke aanpak? Een coaching, een traject, een programma of een product dat echt bij je past?
Bij elke behandeling of elk traject waarin je instapt, luister ik echt naar jouw persoonlijke verhaal en zorg ik dat jouw doel bereikt wordt. Ik beantwoord heel graag al jouw persoonlijke vragen.

Kwaliteit is prioriteit

Al onze coachings en producten zijn van hoge kwaliteit en met de grootste zorg uitgekozen. Ikzelf hou van eenvoud en perfectie. En dit, samen met mijn ervaring en kennis, zorgt ervoor dat enkel het beste goed genoeg is voor jou!

Online en Offline

Wil je graag op je eigen tempo en waar je ook bent een coaching volgen of een product aanschaffen? Dat kan via onze website of via ons online aanbod. In de 1 op 1 coachinggesprekken gaan we samen aan de slag met jouw uitdagingen! Ik geef je de tips & trics die jij nodig hebt om je doel te bereiken en te behouden. Ik ben er voor al je vragen. Kom je liever gezellig langs bij ons in de zaak, dan ontvangen we je heel graag ter plekke.

Afvallen door gezonde voeding

Ik werk enkel op basis van gezonde voeding. Geen vervangmaaltijden, geen shakes, maar puur natuur! Hierdoor eet je de juiste porties, voel je je verzadigd en heb je dus geen last van een hongergevoel.

Een persoonlijk plan

Een persoonlijk voedingsplan en variatielijsten.
Voedingsadvies op maat. Voorbeeldmenu’s, voedingslijsten en boodschappenlijstjes waarop je precies ziet welke voeding en hoeveelheden bij jou passen, maar waarbij je zelf kunt kiezen wat je eet.

Lekkere recepten

Heel wat lekkere recepten in een van onze receptenboeken die passen bij jouw plan. Lekker, eenvoudig en snel klaar te maken, ook voor de rest van je gezin. Zo kan je genieten van eten zonder je schuldig te voelen.

Ontvang GRATIS 10 tips voor een slanker leven!

Hi,

Wil jij nu al meer te weten komen over hoe je energieker, fitter en slanker door het leven kan?
Wil jij op enkele dagen al resultaat zien en voelen?

Download dan nu GRATIS 10 tips voor een slanker en energieker leven!

Volledig gratis

Vandaag in je mailbox

Enkele getuigenissen van klanten

Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we ondertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoe ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Before After

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik veel slanker en strakker ben. Natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we odnertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoer ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Before After

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik me beter en strakker voelde  en natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Sofie

Before After

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

Before After

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we odnertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoer ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik me beter en strakker voelde  en natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Heb je vragen?

Contacteer mij gerust met al jouw vragen, ik help je graag verder!

Scroll naar boven

In enkele tips naar een energieker en slanker leven

  • Leer met eenvoudige tips hoe je snel kan afslanken en meer energie krijgen
  • Ontdek hoe je door kleine aanpassingen een andere mindset krijgt in een mum van tijd
  • Geen onmogelijke regels, maar enkele eenvoudige tips en recepten die je de juiste balans tussen gezond eten en genieten geven