Schoonheid begint met het verzorgen van je huid

01.

Peelings

Glycolzuur peeling is een milde peeling en geschikt voor verschillende huidtypen. We gaan tot verschillende sterktes, afhankelijk van het huidtype en de noden. Glycolzuur biedt veel voordelen voor de huid., zoals je hieronder kan ontdekken. Het behoort tot de categorie Alpha Hydroxy zuren, fruitzuren.

Eigenschappen die worden toegedicht aan glycolzuur:

Een chemische peeling maakt de huid gevoleiger voor de schadelijke werking van de zon. Tijdens een kuur dien je altijd een goede bescherming tegen de zon te gebruiken, en deze is ook bij ons in de shop te koop.

Prijzen
02.

Microneedling

De Dermapen is de nieuwste techniek op het gebied van micro-needling. Behandeling met de Dermapen is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te voorzien van zeer geconcentreerde preparaten. De Dermapen is een geavanceerde behandeling met zeer doeltreffende resultaten en heeft veel voordelen ten opzichte van de MTS-roller of de Dermaroller. De huid heeft minder hersteltijd nodig en de behandeling is comfortabeler en nauwkeuriger.

Werking Dermapen

De Dermapen maakt gebruik van minuscule naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken. Deze kanaaltjes zijn niet zichtbaar voor het blote oog, maar ‘openen’ de huid precies genoeg om deze op een natuurlijke manier te activeren, en toediening van geconcentreerde serums of vitamine-cocktails mogelijk te maken. Het natuurlijke herstelproces van de huid komt vanuit de diepte in de huid op gang. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine. Zie extra info via nieuwsbrief hiervan voor info.

Dermatech Pen

Microneedling apparaat voor de huid:

Prijzen

Meer weten over onze verzorgingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Scroll naar top