REBoost traject

REBOOST jouw welzijn

 Ontdek via de video hieronder wat het Reboost traject voor jou kan betekenen. Heb je interesse of heb je een vraag? Vul dan het contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Heb je direct zin om te starten? Klik hieronder op de knop!

Ik ben ervan overtuigd dat een gezonde levensstijl heel goed samengaat met genieten en bijdraagt aan een gelukkig, gezond en energiek leven! Mijn missie is dan ook om mensen te helpen een gezondere levensstijl en mindset te ontwikkelen, waarbij dat ideale gewicht vanzelf bereikt wordt.

Wist je bijvoorbeeld dat 95% van de mensen die een dieet volgen, na afloop weer aankomt of zelfs zwaarder wordt? Door te weinig te eten is een dieet moeilijk vol te houden. En omdat je niets aan je eetgedrag en levensstijl verandert, kom je daarna weer aan. Dat wil ik dus absoluut niet!


Ik ga voor afvallen met een blijvend resultaat, waarbij plezier en geluk altijd voorop staat! Gezond, maar toch ook lekker eten zonder jezelf van alles te ontzeggen, dat is de sleutel voor een blijvend resultaat.

Herken je dit?

Lees hier dan zeker verder!

Wat is REBOOST?

Jouw start naar een energieker, fitter en slanker leven

Het REBOOST traject van Just C Beauty combineert gezonde voeding met LIVLIV Afslankthee en Relaxthee voor een holistische benadering van afslanken en welzijn. Door voeding als kern te nemen en te ondersteunen met Afslankthee, stimuleren we vetverbranding, inclusief buikvet. ‘s Avonds helpt de Relaxthee je lichaam te ontspannen en te herstellen, essentieel voor een effectief afslankproces.

Dit starterspakket helpt je:

Inhoud

Wat ontvang je bij aankoop?

Al de LIVLIV trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel? Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met extra ondersteuning. Indien je echt hier voor jezelf gaat zorgen en de LIVLIV regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereiken en behouden.
Weet ook dat je voor elk LIVLIV traject beroep kan doen op een LIVLIV coach.

Dit starterspakket bevat:

Heel veel genot en succes!

01 - Hoe werkt het boost traject?​
Het LIVLIV REBOOST traject is gebaseerd op gezonde voeding en ondersteuning van de LIVLIV Afslankthee en Relaxthee.  Gezonde voeding is bij LIVLIV de allerbelangrijkste motor maar dankzij de ondersteuning van de Afslankthee gaan we de vetverbranding stimuleren. De combinatie van de voeding en de Afslankthee zorgen ervoor dat je ook buikvet gaat verbranden. In de avond ga je dan lekker slapen en tot rust komen met de LIVLIV Relaxthee zodat je lichaam kan recupereren.
02 - Hoe lang duurt het?
Het LIVLIV Boost traject kan op je eigen tempo, maar wij gaan in de challence voor een 3 weken traject!  Wil je het doen zonder te zondigen dan kan je snel gaan vermageren. Zondig je af en toe nog dan gaat het iets trager. Ook elk lichaam is anders. Wees mild en luister naar je lichaam. Ons startpakket help je alvast 21 dagen op weg!
03 - Wie kan er aan deelnemen?​
Iedereen kan het LIVLIV Boost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere- en borstvoeding gevende mama’s, ouderen en kinderen. Let ook op indien je hartproblemen hebt of hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.
04 - Wat kan ik er van verwachten?
Al de LIVLIV trajecten zijn opgebouwd vanuit 1 groot doel? Ervoor zorgen dat je bewust gaat worden hoe belangrijk je lichaam & geest is en dat gezonde voeding daar een immense rol speelt samen met extra ondersteuning. Indien je echt hier voor jezelf gaat zorgen en de LIVLIV regels gaat hanteren dan kan je die gezonde levensstijl gaan hanteren, je ideale gewicht bereiken en behouden. Weet ook dat je voor elk LIVLIV traject beroep kan doen op mijn ervaren begeleiding!! Das een belofte, je bent NOOIT ALLEEN!!
Vorige slide
Volgende slide

Superactie challenge!

REBOOST PAKKET INCLUSIEF 2 WEGINGEN, KANT EN KLARE BROCHURE MET VOEDINGSLIJSTEN, SCHEMA’S  EN MIJN PERSOONLIJKE AUDIOCOACHING

Prijs:€139 

SUPERDEAL !! INDIEN JE JE DOEL BEREIKT(-2 tot 4 kg, krijg je je volledige aankoopsom terug!!)

Je ontvangt hiervoor AFSLANKBEHANDELINGEN IN ONS SALON MET ONS FANTASTISCH APPARATUUR t.w.v. 150 EURO

Enkele getuigenissen van

onze klanten over REBOOST

Zet Nu De Stap Naar Verandering

Start jouw transformatie met het REBOOST traject

Maak de keuze voor een gezonder en mooier leven vandaag nog. Het BOOST traject is jouw eerste stap naar een duurzame verandering, met een combinatie van gezonde voeding en ondersteunende theesoorten die speciaal zijn ontworpen om je welzijn te verbeteren en vetverbranding te stimuleren. Wacht niet langer op het perfecte moment; dat moment is nu. Begin aan jouw reis naar welzijn en schoonheid.

Veelgestelde vragen over het REBOOST traject

Heb je vragen over het BOOST traject? Je bent niet alleen! Hier vind je antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen die we ontvangen. Of je nu meer wilt weten over hoe het programma werkt, wat je kunt verwachten, of hoe je kunt beginnen, we hebben je gedekt. Laten we enkele van die vragen uit de weg ruimen, zodat je met vertrouwen aan jouw BOOST reis kunt beginnen.

Het REBOOST traject omvat 2x Afslankthee, 1x Belly Relief, 1x Relaxthee, en een informatieve BOOST brochure met tips en richtlijnen.

Resultaten kunnen variëren, maar veel gebruikers merken positieve veranderingen binnen 2 weken.

Het traject is ontworpen om veel mensen te helpen, maar we adviseren om bij twijfel ons even te contacteren of je huisarts te raadplegen.

Neem contact met ons op om te bespreken hoe het REBOOST traject aangepast kan worden aan jouw dieetbeperkingen.

Iedereen kan het LIVLIV Reboost traject volgen behalve mensen die gevoelig zijn aan cafeïne, zwangere- en borstvoeding gevende mama’s, ouderen en kinderen. Let ook op indien je hartproblemen hebt of hebt gehad, raadpleeg dan eerst je arts.