Resultaten

Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we ondertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoe ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Before After

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik veel slanker en strakker ben. Natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Angelique

“Het LIVLIV Detox traject gaf mij niet alleen m’n energie terug!

Het LIVLIV Detox traject gaf mij niet alleen m’n energie terug, ook mijn motivatie en levensvreugde kreeg een boost. Waar ik eerst de zaken wat op z’n beloop liet, neem ik nu direct actie. Ik krijg simpelweg meer dingen gedaan en haal daar terug voldoening en vreugde uit. Een aanrader voor iedereen met een mentaal of lichamelijk dipje, een echte energy detox!” (gewicht -1,8 kg, startcijfer 5 – eindcijfer 8)

Wendy

“Ik slaap beter en heb een goed humeur!

Ik ben Wendy, 39 jaar oud en heb zeker al 20 jaar lipoedeem, een aandoening waarbij je lymfesysteem niet goed werkt en daarenboven je lichaam veel vetten vasthoudt. Het probleem situeert zich vooral aan de heupen en benen.

Hoe voelde ik me na 10 dagen Revive?

Wel….de eerste dagen waren niet zo aangenaam, veel hoofdpijn… maar de doorzetter die ik ben, hield vol en daarna kwam er energie, minder vocht/vet  in de benen en ben 3 kilo vermagerd op 10 dagen tijd! Dit is voor mij een fijne extra!

Na het LIVLIV Detox traject ben ik gewoon verder gegaan met gezond eten en voel me elke dag nog vol energie. Ik slaap beter en heb een goed humeur!

Die lekkere koekjes en chips mogen gewoon in de kast blijven staan!

Mijn lichaam heeft dit niet nodig!” (gewicht -3 kg , startcijfer 6 – eindcijfer  9)

Sofie

“Na 10 dagen detox voel ik me totaal anders!

Ik ben Sofie, 46 jaar en sinds de geboorte van mijn eerste dochter heb ik de diagnose gekregen van de ziekte van Bechterew, een reumatische aandoening. Om de stijfheid van de spieren onder controle te houden neemt sport een groot deel van tijd in beslag, daarnaast neem ik dagelijks ontstekingsremmers voor de reuma. 

Het LIVLIV Detox traject was voor mij van belang om te kijken of detox op basis van gezonde voeding en de juiste voedingskeuze een invloed zou hebben op reuma enerzijds en de sportieve prestaties anderzijds. 

Voor ik de detox kuur begon te volgen gaf ik mezelf een algemene score van 6/10 : af en toe vermoeid door slaaptekort omwille van pijn en de hoge sportieve belasting. 

Na 10 dagen detox voel ik me totaal anders (9/10): energieker, betere hartslag tijdens sport, een paar kilo’s minder en vooral een herademing door de afname van de reumatische ontstekingen. De laatste 2 dagen heb ik geen ontstekingsremmers ingenomen. Ook de cellulite op mijn benen en de kwaliteit van mijn haar waren opmerkelijk beter. Een aanrader! “

(gewicht -2,6 kg, startcijfer 6 – eindcijfer 9)

Pierre

“De Afslankkoffie heeft echt mijn leven veranderd! Dank je LIVLIV team!

Ik woog steeds 88 kg maat 46 van broek toen de covid begon. Met de lockdown beweegde ik absoluut niet meer, verbrande dus geen calorieën en uit stress en verveling at en dronk ik teveel. Ik klom tot 92 kg. Gevolg : zware benen, buiten adem bij de minste inspanning, ronken, slechte spijsvertering,….

Bij het opstaan, vooraleer te ontbijten, dronk ik een grote tas Afslankkoffie. Daar was mijn eetlust gelijk mee getemperd en ook mijn drang naar zoetigheid. Overdag dronk ik gewoon door van de groene koffie infusies, per dag 1 liter en gezonder eten.

De eerste paar dagen merkte ik niks aan mijn gewicht of vorm, maar ik kreeg wel steeds meer zin naar de Afslankkoffie..

Ik ging ook beter naar het toilet en voelde mij steeds beter in mijn lichaam. Zonder het te beseffen was ik mijn lichaam aan het zuiveren (desintoxicatie). Ik had ook geen zin meer naar alcohol en veel minder gestressed.

Dan, na een tiental dagen begon ik af te slanken. Ik at en dronk hetzelfde en deed niks aan sport.

Na nog geen 3 maand was ik 16 kg kwijt. Ik rende trappen op en kwam boven aan zonder vermoeid of buiten adem te zijn. Onder de 80 kg was geleden sinds mijn 18 jaar !!! Nu ben ik wel 64 jaar maar voel mij veel jonger en krachtiger dan de laatste 30 jaar!

De Afslankkoffie heeft echt mijn leven veranderd! Dank je LIVLIV team!”

Claudia

“Sinds ik de Afslankkoffie neem ben ik 5 kilo afgevallen zonder weer aan te komen

Hallo ik ben Claudia, sinds ik de Afslankkoffie neem ben ik 5 kilo afgevallen zonder weer aan te komen. Ik voel me energieker. Ik hou van deze koffie en raad het 100% aan voor een gezonde levensstijl.”

Gipsi

“Ik vind dat dit product, gepaard met gezonde voeding en een goede levensstijl goede resultaten oplevert.

Ik heb jullie producten geprobeerd dankzij een goede vriend. Eerst dacht ik dat het een gewone thee zou zijn. Maar na 3 dagen begon ik de goede gezondheidseffecten te voelen. Ik vind dat dit product, gepaard met gezonde voeding en een goede levensstijl goede resultaten oplevert.”

Before After

Sofie

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we odnertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoer ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Before After

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik me beter en strakker voelde  en natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Sofie

Before After

“Nooit gedacht dat Ilse ervoor kon zorgen dat mijn leven zo’n wending zou nemen. Al jaren struggelde ik met overgewicht, tot ik samen met Ilse aan het Restart-traject ben begonnen. Haar motivatie, haar kennis en haar aanmoedigingen langs de zijlijn hebben ervoor gezorgd dat ik maar liefst 20 kg ben afgevallen. Dit is ondertussen 1,5 jaar geleden, dus een goed bewijs dat het een methode is die goed vol te houden is. Mijn levensstijl is aangepast, waardoor ik mijn gewicht goed onder controle kan houden en ik me fit en gezond voel. Ilse, dankjewel hiervoor, ik ben je eeuwig dankbaar! X, Sofie”

Godelieve

Before After

“Ik ben 66 jaar en heb enkele jaren geleden het Restart dieet gedaan bij Ilse. Ik startte op +80 kilo en ben er nu 10 kg door verloren. Ik had nooit gedacht dat dit kon. Het was eigenlijk niet zo moeilijk, want ik kreeg een heel goede begeleiding van Ilse, samen met de handleiding van Restart en alle lekkere recepten. Ook daarbij deed ik de E-fit. Dit gaaf ook een een mooi verstevigend resultaat. De verandering in voeding is uiteraard de hoofdzaak. Ik heb zeker niet minder gegeten, maar anders leren eten. Nu zijn we odnertussen al wat jaren verder, en door Corona, ben ik slechts 2 kg bijgekomen. Maar ik weet nu ook perfect hoer ik deze in een mum van tijd weer kwijt ben. Ik voel me 10 keer beter dan ervoor. Dus doen is de boodschap!”

Patricia

“Ik ben al jaren aan het struggelen met mijn gewicht en heb werkelijk echt al vanalles geprobeerd, ge kunt het zo gek niet opnoemen of ik heb het al gedaan. Ik kwam al langer bij Ilse over de vloer voor mijn nagels en werkbrauwen enzo en ik wist wel dat ze zich door de jaren heen had gespecialiseerd in afslanken maar ik was er niet direct van overtuigd dat zij me kon helpen omdat ik al zoveel had geprobeerd. Ik ben dan toch eens aan de restart behandeling in combinatie met de efit gestart en ik was echt stomverbaasd dat ik wel afviel, zonder honger, ik bouwde meer spieren op en ja, echt ik moest toegeven dat ik me beter en strakker voelde  en natuurlijk is restart, zoals elke andere goed werkende methode een herprogrammering van je lichaam en brein en als ik het effe lastig had dan was Ilse er elke keer weer om me te steunen om toch verder te doen! Maar ook als ik het effe niet serieus nam kon ze me weer op het juiste pad krijgen. Het fijne aan llse van Just C Beauty is dat ze het zelf ook allemaal heeft uitgetest en de successen die ze boekt deelt met haar klanten… voor mij is Ilse ondertussen een mentor geworden, dus ik dank je van harte voor alle steun, goede raad, resultaat en leuke babbels.”

Sandra

“5 jaar geleden werd ik getroffen door een herseninfarct en ging ik van een zeer actief leven naar ineens niets meer. Geen beweging en een hoop medicatie. De kilo’s vlogen eraan, dus zocht ik een manier om zowel aan mijn gezondheid als aan mijn gewicht te werken. Zo leerde ik bij Ilse het Restart- en E-Fit-programma kennen. Een supercombinatie! Nu ongeveer 1 jaar later, ben ik 16 kilo kwijt, voel ik me veel fitter en ken ik veel beter mijn weg in de gezonde voeding. Dit is mij alleen maar gelukt dankzij de goede coaching en tips en trics van Ilse. Telkens als ik het moeilijk had (heb), dan was (is) Ilse er om me weer te motiveren en de juiste kant op te duwen om door te gaan. Ilse heeft me een gezond en haalbaar plan gegeven voor de rest van mijn leven. Ilse is echt een TOPCOACH! Dank u Ilse! Groetjes, Sandra”

Heb je vragen?

Contacteer mij gerust met al jouw vragen, ik help je graag verder!