cryolipolyse
met Cryo21

Te weinig tijd of geen zin om te sport? Te druk leven, veel stress en geen energie?
Last van een verslapte huid of cellulites?
Rug- of gewrichtsklachten?

WAT IS CRYO21?

De cryolipolyse is een specifieke techniek van de cryotherapie die gebruikt wordt in de esthetica.
Het bestaat erin om een cryotherapie machine, de Cryo21, te gebruiken op een welbepaalde zone van het lichaam,
om het afslankingsproces of de vermindering van cellulitis te versnellen.

De cryotherapie machine Cryo21 stimuleert een natuurlijk verschijnsel dat « apoptose » wordt genoemd, dat wil zeggen een spontane en progressieve verwijdering van vetcellen. Deze laatsten zijn inderdaad heel gevoelig voor koude. De thermische schok maakt het ook mogelijk om de bloedsomloop te versnellen wat het lichaam ertoe aanzet om gifstoffen te verwijderen en om calorieën te verbranden om zich te verdedigen. Deze techniek is dus vooral aanbevolen voor mensen die hun tailleomtrek willen verminderen en tegelijkertijd willen verstevigen, nieuwe vorm willen geven en hun lichaam tonifiëren.

HOE WERKT HET?

Cryo21 is een methode gebaseerd op het bevriezen van vetcellen. Met een manuele kop van -10 graden ga ik over jouw huid, waardoor de vetcellen in je huid ongeveer tot 4 graden worden afgekoeld. De vetcellen zijn niet bestand tegen deze thermische schok en gaan kristalliseren. Daardoor sterft een vetcel op natuurlijke wijze en wordt deze afgevoerd naar uw lymfesysteem. Je moet tijdens een kuur daarom veel water drinken (zo’n anderhalve liter per dag) om de vetcellen af te voeren. U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen.

De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Gemiddeld gezien zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Tussen de behandelingen zit telkens 15 dagen, zodat je lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt ondertussen gewoon door.
Het mooie aan deze methode is dat je geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt. Onderliggende vetcellen kunnen wel groter worden als je na de behandeling kilo’s aan komt. Maar als je op hetzelfde gewicht blijft, dan zul je zien dat het resultaat blijft. Cryolipolyse kan bovendien bijdragen aan een versteviging van de huid en vermindering van cellulitis. vetcellen af te voeren. U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen. De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Gemiddeld gezien zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Tussen de behandelingen zit telkens 15 dagen, zodat je lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt ondertussen gewoon door. Het mooie aan deze methode is dat je geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt. Onderliggende vetcellen kunnen wel groter worden als je na de behandeling kilo’s aan komt. Maar als je op hetzelfde gewicht blijft, dan zul je zien dat het resultaat blijft. Cryolipolyse kan bovendien bijdragen aan een versteviging van de huid en vermindering van cellulitis.
Cryo21 is een methode gebaseerd op het bevriezen van vetcellen. Met een manuele kop van -10 graden ga ik over jouw huid, waardoor de vetcellen in je huid ongeveer tot 4 graden worden afgekoeld. De vetcellen zijn niet bestand tegen deze thermische schok en gaan kristalliseren. Daardoor sterft een vetcel op natuurlijke wijze en wordt deze afgevoerd naar uw lymfesysteem. Je moet tijdens een kuur daarom veel water drinken (zo’n anderhalve liter per dag) om de vetcellen af te voeren. U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen. De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Gemiddeld gezien zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Tussen de behandelingen zit telkens 15 dagen, zodat je lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt ondertussen gewoon door. Het mooie aan deze methode is dat je geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt. Onderliggende vetcellen kunnen wel groter worden als je na de behandeling kilo’s aan komt. Maar als je op hetzelfde gewicht blijft, dan zul je zien dat het resultaat blijft. Cryolipolyse kan bovendien bijdragen aan een versteviging van de huid en vermindering van cellulitis. vetcellen af te voeren. U kunt de Cryo21vergelijken met liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke keer dat u behandeld wordt met Cryo21 zal een laagje vetcellen verdwijnen. De behandeling duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat. Gemiddeld gezien zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Tussen de behandelingen zit telkens 15 dagen, zodat je lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt ondertussen gewoon door. Het mooie aan deze methode is dat je geen nieuwe vetcellen meer aanmaakt. Onderliggende vetcellen kunnen wel groter worden als je na de behandeling kilo’s aan komt. Maar als je op hetzelfde gewicht blijft, dan zul je zien dat het resultaat blijft. Cryolipolyse kan bovendien bijdragen aan een versteviging van de huid en vermindering van cellulitis.

WELKE ZONES?

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:

Op het lichaam kunnen we verstevigend gaan werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.

Effecten op het gelaat:

CONTRA-INDICATIES

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.
Ook worden de contra-indicaties besproken. Wat zijn nu de contra-indicaties?

Prijzen Cryolipolise

Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar! Zie hier onze prijzen per beurt of in een kuurverband:

Wil je deze behandeling graag combineren met één van onze afslankingstoestellen?

Wil jij ook de juiste voedingsbegeleiding?

Heb je nog vragen?

Voor al je vragen of meer informatie, aarzel niet en neem gerust contact op. Ilse staat klaar om je persoonlijk te helpen.