Dermaplaning

Dermaplaning

Dermaplaning wordt uitgevoerd met een speciaal ontworpen chirurgisch mesje. Het mesje wordt gebruikt om over de gelaatshuid te schrapen. Hierdoor worden alle haren, ook kleine donshaartjes maar ook dode huidcellen en vuil van het gezicht verwijderd. Het is momenteel een van de meest efficiënte manieren om je huid op te helderen en om verstopte poriën te voorkomen.

Dermaplaning is zo goed als pijnloos!

Het is bijvoorbeeld veel minder pijnlijk dan harsen of laser. Er wordt lichtjes met het speciale mesje over de huid geschraapt, maar zonder te schuren of de huid te beschadigen. De behandeling is bovendien geschikt voor alle huidtypen. 
 
Het mooie aan een dermaplane behandeling is dat je meteen resultaat ziet. De huid heeft een gezonde glans en teint, de huid voelt zijdezacht aan en eventuele acnelittekens, pigmentvlekjes en fijne lijntjes zijn minder goed zichtbaar. 
Een leuk extra voordeel is dat je make-up mooier en gelijkmatiger kunt aanbrengen en dat het langer blijft zitten. 
Uiteraard groeien de haartjes weer terug en ook de dode huidcellen stapelen zich na verloop van tijd weer op. Doorgaans is er na een maand een nieuwe behandeling nodig om het resultaat te behouden.

Shop the look!

Meer weten over Dermaplaning?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!